top of page

Hou uw hond/kat/paard flexibel met Dukapet Flexi Bioactive Callogeen Peptide

Bij mensen is het gebruik van Collageen peptide al langer een manier om artrose tegen te gaan en gewrichten zowel te beschermen als herstellen van schade, ook in de dierenvoeding is het in opkomst, met name diervoeding die bij dierenartsen te koop zijn als mobility bevatten vaak collageen.

 

Voordelen van Collageen op een rijtje:

 

  • Het houd de gewrichten soepel

  • Zorgt voor smering van gewrichten

  • Zorg voor goede bot- en kraakbeenontwikkeling (ook van de ongeboren pup/veulen)

  • Ondersteunt de aanmaak van gewrichtsvloeistof

  • Verstevigt de botten, banden en pezen

  • Helpt  conditie van de drachtige teef te ondersteunen

  • Dukapet Flexi werkt ook in op haren en nagels het heeft een bredere werking dan glucosamine.

  • Omdat het gaat om bewerkte Collageen is het product anders dan normale collageen hypoallergeen, dus ook dieren met een intolerantie kunnen het zonder problemen gebruiken! 

   

Meestal is er na het gebruik van 1 verpakking al duidelijk resultaat te zien,  Dukapet Flexi kan levenslang gebruikt worden, de hoeveelheid die nodig is is afhankelijk van de hond  tussen de 2,5- 5 gram , Kat 2,5gram Paarden tussen de 25-50 gram  

 

Gezien Dukapet Flexi een produkt is zonder verdere toevoegingen kan het ook gebruikt worden voor puppies vanaf 8 weken, afhankelijk van type ras 2,5-5 gram per dag

 

 

De Callogeen in Dukapet Flexi is echter nog nergens in Belgie of Nederland los verkrijgbaar, alleen het veel duurdere broertje wat voor humane doeleinde was ontwikkeld is te koop. Deze bewerkte vorm van Callogeen zetten de chondrocyten in gewrichten aan tot het maken van kraakbeen. 

 

Als aanvulling bij goede voeding promoot ik nu ook Dukapet Flexi , een kleine aanvulling die zowel voor heel aktieve honden als honden die bekend zijn met gewrichtsproblemen zeker aan te bevelen is.

 

Meer informatie stuur een berichtje

 

 

 

 

Meer informatie vind u op deze website 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat er ook veel baasjes met Artrose zijn en ik hun uiteraard ook heel graag mobiel wil houden heb ik Artro Flexi op de markt gezet.

Dit Collageen preparaat lijkt in bijna alle opzichten op de Dukapet Flexi, het is alleen nog uitgebreider getest en de smaak is nog iets beter.

Het is Hypo allergeen en kan gebruikt worden in combinatie met andere preparaten en medicatie, een volledig veilig product.

Ik adviseer het product minimaal 3 maanden te gebruiken, beginnend op een maximum dosering van 10gram per dag.

Daarna kan men over gaan op een onderhoud dosering.

Men kan het middel ook preventief gebruiken, problemen met gewrichten te voorkomen, met name mensen die intensief sporten zouden er zeker baat bij kunnen hebben! 

 

Benieuwd naar ervaringen of zelf een ervaring delen, bekijk onze Facebookpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page