top of page

Gezonde voeding voor een betaalbare prijs!

Als Para veterinair en eigenaar van vijf honden waarvan een aantal met voedesel problemen (darm en huid) ben ik altijd op zoek naar het ideale voer.

Gezien ik ook regelmatig herplaatsers in huis heb (www.sos-ridgeback.com) is het voeren van vers vlees niet praktische, ik weet dat het in een aantal gevallen een oplossing kan zijn het is binnen mijn roedel niet haalbaar.

En ik heb zo ook mijn vraagtekens bij een aantal aspecten van vers voer.

 

Echter in heel veel brokken zit maar een relatief klein percentage vlees, dat is toch ook wat vreemd, kijk maar eens op de ingredientenlijst van het voer wat u nu voert, wat is het eerste ingredient op de lijst...als het mee zit is dit een vleesproduct, echter in het merendeel van de gevallen zal het gaan om granen.

 

In Delcon een product wat in Belgie geproduceerd wordt zit een hoge concentratie vlees en dierlijke bijprodukten. De extra toevoegingen als Glucosamine en chondroit dragen bij aan soepele gewrichten zeker voor honden met gewrichtsproblemen een aanrader, maar ook voor honden die hier nog geen last van hebben zeker een toevoeging met het oog op voorkomen van problemen.

 

 

 

 

In onderstaand pdf een interview met E&P

bottom of page