Gezonde voeding voor een betaalbare prijs!

Als Para veterinair en eigenaar van vijf honden waarvan een aantal met voedesel problemen (darm en huid) ben ik altijd op zoek naar het ideale voer.

Gezien ik ook regelmatig herplaatsers in huis heb (www.sos-ridgeback.com) is het voeren van vers vlees niet praktische, ik weet dat het in een aantal gevallen een oplossing kan zijn het is binnen mijn roedel niet haalbaar.

En ik heb zo ook mijn vraagtekens bij een aantal aspecten van vers voer.

 

Echter in heel veel brokken zit maar een relatief klein percentage vlees, dat is toch ook wat vreemd, kijk maar eens op de ingredientenlijst van het voer wat u nu voert, wat is het eerste ingredient op de lijst...als het mee zit is dit een vleesproduct, echter in het merendeel van de gevallen zal het gaan om granen.

 

In Delcon een product wat in Belgie geproduceerd wordt zit een hoge concentratie vlees en dierlijke bijprodukten (minimaal 70%) . De extra toevoegingen als Glucosamine en chondroit dragen bij aan soepele gewrichten zeker voor honden met gewrichtsproblemen een aanrader, maar ook voor honden die hier nog geen last van hebben zeker een toevoeging met het oog op voorkomen van problemen.

 

 

Dat E&P het moederbedrijf van Delcon ook paardenvoeders produceert en ook daar een hoog kwaliteit product heeft heeft me doen besluiten ook dit in het assortiment op te nemen, met name de toevoeging van de probiotica is vrij uniek 

 

 

 

In onderstaand pdf een interview met E&P

© 2023 by Pet Supplies. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now